Tränings läger i Spanien

Kom hem för två dagar sen då jag har varit i Spanien i en vecka och tränat gokart. Jag åkte ner med team Soda och jag hade med min mekaniker Hasse Zetterström. Vi tränade på en bana som låg i en stad som heter Vendrell en bit utanför Barcelona.

Jag lärde mig väldigt mycket nytt som tex ny kör stil, köra jämna tider och slita så lite däck som möjligt osv. Vi tränade på alla sätt och vis för att göra mig så redo som möjligt för år 2013. Alla de här finjusteringarna har verkat fungera genom att jag har sänkt mina tider mer och mer efter varje träningspass. Det var inte bara jag som var där och tränade även värdseliten från alla håll och kanter tex Holland och Spanien mm. Så jag fick väldigt bra värde mätare att träna emot och det gick väldigt bra. Kändes väldigt bra för att jag kunde hänga med dem på alla träningspass och i alla olika väder förhållanden. Vissa pass var jag även den snabbaste på banan.

Jag har inte bara tränat på banan utan även utanför banan som fysträning och styrketräning mm. Det var då jag träffade Magnus Lampert som tränade mig och många andra. Han har tränat många stora svenska namn som Timmy Hansen, Felix Rosenqvist och svenska landslaget osv. Han lärde mig väldigt många bra saker man kan göra utanför banan och har varit till stor nytta. Just nu håller han och jag på att göra ett träningsprogram som ska göra mig till en bättre förare och det ser jag fram emot!

Just nu känner jag mig väldigt förberedd för år 2013 och är taggad som fan!

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *