På hemmaplan….

Järfella maj 5:

Andra deltävlingen under secsongen 2013 som var i serigen rotax max challenge Sverige. Det var ett stort och tyfft start fällt med hela 30-35 kartar med. Det blev två grupper under träningarna och tiskörningarna. Jag blev 2 och 5 under träningarna i min grupp och sen var det daks för tiskörning då jag blev 2 i min grupp dock bara några hundra delar från ettan i min grupp.

Under racen till finalen hade jag det svårt då jag krokade mycket och svårt att äta blera mig. I förfinalen startade jag inte förens på en 17 plats men gjorde ett bra race och kom in på en 9 plats och hade den fjärde bästa tiden undre racet. Var taggad och redo för finalen gjorde en bra star och var på en chäte plats i racet. Det var ett långt race och jag hade det svårt och många tuffa kamper om posetionerna. Jag blev till sist under finalen 10, då jag inte var nöjd och var väldigt besviken på mig själv.

Fick åka hem med sura miner och det är bara att göra om och göra rätt. Jobba vidare och analysera racet och lära sig av sina misstag och gör ett bättre jobb nästa gång. Ligger just nu 10 i serigen rotax max challenge Sverige, då dem tar poeng från förfinal och final.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *