Batteriet förstör min framfart i Helsingborg!

Hela dagen hade gått bra, så här långt låg jag och fajtades om topp 5 placeringarna i varje hit, låg bra med där i toppen. Tills förfinalen kom då jag startar 5:a tar starten bra och kommer ut som tvåa men sen efter den första kurvan går mitt batteri sönder och jag tappar hela fältet och får bryta.

Startar sist i finalen jobbar mig upp i fältet och ligger på en 8:e plats och var snabbast på bannan! Var på väg upp i fältet mer och mer, tillslut när vi har åkt 12 varv lossnar min bakbumpern och jag får bryta oturligt nog!

Åker hem med blandade känslor alltså bra och dåliga! Det bra var att jag har hittat farten och ligger med i toppen och det dåliga är att vi måste skaffa oss bättre tillförlitlighet till karten och mindre otur.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *