Nogaro

Den här helgen var jag nyfiken och spänd på vad som skulle hända. Min enda plan var att ta mig i mål alla race och hitta rätt körteknik för att kunna köra snabbare. Känslan efter träningen och kvalet var helt okej, då jag kände att jag hade hyffsat bra pace, kanske inte den snabbaste varvtiden men total sätt på ett race skulle jag kunna hänga med. I race ett startade jag som fjortonde och ville verkligen ha tiondeplatsen så att jag skulle kunna få en poolposition till race två. Detta lyckades jag tyvärr inte med men slutade i alla fall på en trettondeplats och är nöjd med att jag kunde hålla pacen. Jag startade alltså på en trettondeplats inför race två, racet gick väldigt bra och tog mig förbi en person i starten, därefter hängde jag bara med i klungan under hela racet. Vi bytte platser fram och tillbaka under hela racet men när det var ett varv kvar så skulle det avgöras. Jag tog mig förbi en kille i tredje kurvan på det avslutande varvet vilket gav mig en bra placering inför fighter som förarna framför mig hade. Det här gav mig öppningar till att kunna anfalla på sista varvet och jag tog mig förbi två till och slutade på en niondeplats. Det som jag är mest nöjd över efter det här racet är att jag hittade rätt körteknik och kunde hålla den fart som jag ville ha. Race tre blev väldigt statiskt, och det blev inte så många kamper mellan förarna. Detta gjorde att det inte blev så många öppningar för att kunna klättra i placeringarna. Jag slutade på en plats lägre än vad jag startade. Efter den här helgen var jag nöjd eftersom jag tog mig i mål på varje race och hittade den teknik som krävs.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *