Den klassiska F1-banan Hungaring (Fr F4 13/06-2015)

111111Nu kom jag till ett extremt vart och fint väder i Ungern. Med en bansform och skick över dess like.

Tyvärr kunde jag inte hitta den farten som jag behövde, eftersom att jag är lite långsammare på en motorviktigbana då jag har vikten emot mig dessvärre. Men efter kval 1 lyckades jag hamna på en 9:e och 11:e platsen för race 1 och race 3, vilket var ok. Dessvärre under racet kunde jag endast hända med, tanisarna i de tekniska partierna men ut på rakan hade jag extremt svårt att hända med, och jag tappade tyvärr bil efter bil. Och jag hamnade på en 12:e plats.

Race 2, startade jag också 12:a. Där gick det bättre och jag körde mig uppåt eftersom att de framför mig fightades och detta kunde jag utnyttja och kunna hänga på dem och använda mig av mina omkörningsskickligheter. Dessvärre med ungefär halva racet kvar, skulle jag köra om en av ryssarna men då kom en annan ryss som var bakom mig med ett extremt dumt försök att köra om mig i samma vända. Vilket slutade med kollision och jag måste bryta, och ryssen fick bestraffningar, vilket som ni kanske förstår inte hjälper mig.

I race 3 startade jag 11:a. Ett race som var ganska statiskt, men jag lyckades behålla mina däck bättre än vissa andra och det gjorde att jag kunde sluta på en 9:e plats. Dock hade jag svårt de sista varven då en kille hade lyckats ta hand om däcken ännu bättre. Men jag lyckades ändå hålla honom bakom mig till målflagg.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *