Falkenberg (STCC 11/07-2015)

DA1X3405Under testen var jag extremt snabb och låg mellan 1:a och 2:a plats hela tiden. Men när vi kom till kvalen skilde det bara hundradelar mellan topp fem. Eftersom de andra killarna hade lite mer rutin kunde de klämma ut det sista, vilket gjorde mig frustrerad. Då jag slutade i kval 1 på 6:e plats och i kval 2, 4:a.

Race 1, tog jag upp mig snabbt till en fjärde plats. Jag hade race pacen för att vinna racet. Men denna bana har tyvärr inte något riktigt bra omkörnings ställe. Vilket gjorde det svårt att ta mig förbi ytterligare när det var så tajt. Sista varvet fick jag ett slagläge, eftersom jag inte tänkte att jag körde för det här mästerskapet var mitt mål att hamna på pallen. Så jag tänkte att jag försöker i alla fall. Det blev lite väl tajt och jag lyckades nästan att ja mig förbi men det gick åt andra hållet och jag tappade några placeringar istället.

Race 2 hade race pacen också fått komma 1:a men jag slutade på en 4:e plats då jag hade samma problem som i race 1.

Race 3 hamnade jag lite fel de första varven, vilket ledde till att en långsam förare lyckades ta sig förbi mig. Så jag låg egentligen 5:a under hela racet in i mål, men eftersom 4:e föraren hade kört fult och för defensivt och försökt preja ut mig fick han bestraffning och jag fick 4:e platsen.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *